Οι ταλιατέλες οστρακοειδών παρασκευάζονται σε μικρές παρτίδες, περνώντας αργά μέσα από ορειχάλκινες μήτρες προκειμένου να επιτευχθεί μια τραχιά επιφάνεια και μια εξαιρετική υφή που βελτιστοποιεί την πρόσφυση της σάλτσας. Πρόκειται για ένα μείγμα από οστρακοειδή που προσθέτει μια απολαυστική γεύση «θάλασσας αλμυρού νερού» σε όλα τα πιάτα ζυμαρικών σας. Μπορεί να συνδυαστεί με σάλτσες θαλασσινών, π.χ. με σάλτσα ντομάτας Dolopia με θαλασσινά ρετσίνα ή με σάλτσα ντομάτας Dolopia με τόνο ούζο.