Αυτό το νόστιμο τρίψιμο με αυθεντικά αμερικανικά βότανα και μπαχαρικά έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρασκευή Beer Can Chicken στο μπάρμπεκιου ή στο φούρνο. Η πάπρικα, το τσίλι και τα πράσινα μυρωδικά δίνουν στο τρίψιμο ένα έντονο άρωμα, ενώ η ζάχαρη εξασφαλίζει μια όμορφα καραμελωμένη φλούδα κοτόπουλου. Τοποθετώντας το κοτόπουλο σε ένα κουτάκι μπύρας (ή κοκ!) το κοτόπουλο μαγειρεύεται στον ατμό από μέσα, δίνοντάς σας ένα εξαιρετικά υγρό και ζουμερό ψητό κοτόπουλο.